Sel sularına kapılarak hayatını kaybeden Zeynep bebek, annesinin yanına defnedildi - Videolu Haber

ADIYAMAN (PHA) - Adıyaman'ın Tut ilçesinde, sel sularına kapılan ve 6 gün sonra cansız bedenine ulaşılan hamile annesi Fatma Tekdal'ın ardından yaşamını yitirmiş olarak bulunan 1,5 yaşındaki Zeynep Zümra Tekdal, son yolculuğuna uğurlandı. Zeynep bebek, dün toprağa verilen annesinin yanına defnedildi.

ASAYİŞ - 21-03-2023 16:00 836 kez okundu.

Sel sularına kapılarak hayatını kaybeden Zeynep bebek, annesinin yanına defnedildi  - Videolu Haber

Adıyaman'ın Tut ilçesinde geçen salı gecesi başlayan sağanak yağışlar sırasında Ömerovası Deresi taştı. Tekdal ve Sarıkaya ailelerinin dere kenarındaki bahçeye yerleştirdikleri konteyner, taşkınla birlikte oluşan sel sularına kapıldı. Konteynerdeki 8 kişi kendi imkanıyla kurtulurken, akıntıya kapılan 4 kişiden Selma Sarıkaya ile Emine Sarıkaya'nın bir gün sonra cansız bedenleri bulundu. Kaybolan Fatma Tekdal'ın cansız bedeni dün sabah ekiplerin yaptığı çalışma ile bulundu. Tekdal, yakınları tarafından kent merkezinde toprağa verilirken, 1,5 yaşındaki kızı Zeynep Zümra Tekdal ise akşam saatlerinde hayatını kaybetmiş olarak bulundu.
Hayatını kaybeden Zeynep Zümba bebek, Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan otopsinin ardından Mezarlık Camine getirildi. Öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Zeynep Zümra Tekdal'ın cenazesi annesinin yanına defnedildi.
 

Kaynak : PHA

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Tüfeğini temizlerken kazara kendini yaraladı

Tüfeğini temizlerken kazara kendini yaraladı

29-03-2024 - ASAYİŞ

Sakarya'da uyuşturucu operasyonu: 11 şüpheli yakalandı  - Videolu Haber

Sakarya'da uyuşturucu operasyonu: 11 şüpheli yakalandı - Videolu Haber

28-03-2024 - ASAYİŞ