SİYASET
Giriş Tarihi : 20-05-2023 19:08   Güncelleme : 20-05-2023 19:08

Erdoğan'ı depremzedeler bu pankartla karşıladı - Videolu Haber

ADIYAMAN (PHA) - Deprem bölgesi olan ilk durağı Adıyaman'a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı depremzedeler otobüsünün önünü kesen açılan pankart ise dikkat çekti.

Erdoğan'ı depremzedeler bu pankartla karşıladı  - Videolu Haber

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Adıyaman’a geldi. 6 Şubat depreminde binlerce binanın yıkıldığı, binlerce vatandaşın ise hayatını kaybettiği Adıyaman’a, hava yoluyla gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, vatandaşlar tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cumhurbaşkanlığı otobüsüyle Adıyaman Havalimanından Kahta Karayolu bulunan Beşpınar Marinaya geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konvoyuna yüzlerce vatandaş araçlarıyla eşlik etti. Erdoğan, Beşpınar Marina’da gençlerle buluştu.
Dikkat çeken pankart
14 Mayıs seçimlerinin ardından sosyal medya hesaplarından, deprem bölgesinde seçime katılıp oy veren depremzedelere yönelik hakaret içerikli ve provokasyon amaçlı paylaşımlara tepki yağmıştı.
Adıyaman'da depremzede vatandaşlar Erdoğan'ı son günlerdeki tartışmalarla ilgili olarak "Namerdin suyu bulanık akar. Aktığı yerleri sel olur yıkar. İyilik etmeden başına kakar. İşte böylesine muhtaç eyleme bizi" yazılı bir pankartla karşıladı. Cumhurbaşkanı Danışmanı İsmail Cesur o anları sosyal medya hesabından paylaştı.
 

Kaynak : PHA

EditörEditör